De Homeserver:

De Home Server is oorspronkelijk bedacht door Microsoft.  Lees meer...

Ondersteuning/support

Bij VDA Kollum zijn een aantal mogelijkheden van support aanwezig:

1. U heeft als particulier of bedrijf een ondersteuning abonnement afgesloten bij VDA. Dit heeft een 8-tal voordelen. Belangrijkste is dat u in voorkomend geval bij VDA met voorrang geholpen wordt. De dienstverlening geschiedt op basis van de met u overeengekomen voorwaarden. U kunt bij VDA op rekening kopen. Om een storing of probleem te melden maakt u gebruik van het speciale meldnummer, e-mail of u vult het formulier in op de website (in ontwikkeling).

 

2. VDA Kollum is aangesloten bij Digiprofs Computer support. Indien u geen ondersteuningsovereenkomst heeft met VDA, kunt u uw storing melden via het Digiprofs netwerk. Klik hiervoor op het logo van Digiprofs op deze pagina en u wordt direct doorverbonden met het online systeem waar u de storing kunt melden. Deze storing zal vervolgens bij ons binnenkomen waarna wij u kunnen helpen. Mochten wij op dat moment niet de mogelijkheid hebben u te helpen, dan zal de opdracht worden doorgegeven aan een naburige Digiprof, welke vervolgens contact met u legt.

De dienstverlening via Digiprofs kost 15,- per kwartier, waarbij het 1e uur verplicht is. Er worden geen voorrijkosten berekend.

 

3. U heeft geen ondersteuningsabonnement en wilt geen storing melden via het Digiprofs netwerk. Hiervoor zijn bijzondere voorwaarden van kracht. De dienstverlening wordt u aangeboden op basis van 75,- excl btw per uur, waarbij het eerste uur altijd wordt doorberekend. Er zijn geen verdere wederzijdse voorwaarden verbonden. De storing wordt behandeld op een overeengekomen moment. Uw melding is echter altijd ondergeschikt aan meldingen via situatie 1 of 2.

Online support

De online support wordt gegeven via het LogMeIn of Teamviewer systeem. Deze software maakt het mogelijk dat wij van afstand inloggen op uw systeem. Via de overname van het systeem kunnen wij fouten opsporen, systeembeheer verrichten, software installeren, verwijderen etc. Deze functie is voor klanten met een abonnement het eerste kwartier gratis. Digiprofs klanten betalen het standaard Digiprofs tarief van 15,- per kwartier. Voor klanten buiten deze opties om is geen online support mogelijk.

 

 

Bezoekadres

VDA Kollum
Voorstraat 32
9291 CK Kollum
Bezoek op afspraak

 

Postadres

Obe Postmastraat 4
9291 GH Kollum


telefoon: 06-53933128
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.