De Homeserver:

De Home Server is oorspronkelijk bedacht door Microsoft.  Lees meer...

ICT Ondersteuning

Onze visie is dat computers, het gebruik daarvan en de werking nog wel eens reden zijn voor stress en ergernis. Onwillige apparatuur, virussen, moeilijk begrijpbare programma's of zelfs hardware defecten. We hebben er allemaal mee te maken. VDA stelt het zichzelf ten doel haar klanten hierin zo goed mogelijk te ondersteunen en zelfs uit de wind te houden. U moet kunnen doen waar u goed in bent, dan pakken wij de computerproblemen voor u aan.

VDA Kollum streeft naar een langdurige samenwerking met haar klanten. Een flink aantal van onze vaste klanten neemt dan ook de diensten van VDA al af vanaf de start van onze dienstverlening in 1995. Die samenwerking is in 2001 verder uitgebouwd naar ICT ondersteuning via een zgn ondersteuning abonnement. De klanten, welke dit op prijs stellen, betalen een klein bedrag per maand en ontvangen daarvoor een 8 tal voordelen. Het belangrijkste voordeel is het feit dat deze klanten met voorrang behandeld worden tegen een gereduceerd tarief.

De continuiteit van de bedrijfsvoering van de klant, staat hierin centraal. Voor deze categorie klanten zijn er extra mogelijkheden buiten kantooruren en is bijvoorbeeld het eerste kwartier van de helpdesktijd gratis. Wij garanderen niet alleen beschikbaarheid, maar doen ook onze uiterste best om de klant qua storingen en computer problematiek uit de wind te houden. Een ondersteunings abonnement is er al vanaf 15,- excl btw per maand. Vraag naar de voorwaarden.

 

 

Bezoekadres

VDA Kollum
Voorstraat 32
9291 CK Kollum
Bezoek op afspraak

 

Postadres

Obe Postmastraat 4
9291 GH Kollum


telefoon: 06-53933128
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.