De Homeserver:

De Home Server is oorspronkelijk bedacht door Microsoft.  Lees meer...

Netwerken

Een bedrijfsnetwerk of zelfs een particulier netwerk van computers is niet meer weg te denken uit het computergebruik. Computers welke verbonden zijn met elkaar middels een bedraad of draadloos netwerk, het internet of mobiel (3G) netwerk of een combinatie van deze varianten is onmisbaar geworden. We communiceren, informeren en werken over deze netwerken. Betrouwbaarheid, snelheid en logica zijn belangrijke waarden.

 

De ervaring in het bedenken, aanleggen en onderhouden van computer netwerken gaat bij Van Dijk Automatisering al terug naar begin 90' er jaren. Toen al werden computers via zgn coax of token ring aangesloten en gebruikten informatie en diensten van elkaar. VDA is meegegroeid met de ontwikkelingen en is zeer ervaren in de meest moderne opstellingen, VPN (Virtuele) verbindingen, thuiswerk situaties, mobiel werken via laptop, Tablet of Smartphone en werken in de zgn "Cloud". Voorbeelden zijn ons service systeem "Logmein" Panda Securty en Zimbra CS. Wij onderhouden diverse bedrijfsnetwerken bij onze grotere klanten, maar ook een draadloos netwerk in een prive situatie valt onder onze directe know how. Steeds vaker verbinden we deze netwerken met internet mogelijkheden als IP camera systemen, Voice over IP (internetbellen), online backup, diverse andere softwaretoepassingen online en diverse Cloud diensten.

Bent u bezig met uw automatisering, heeft u een vraagstuk op netwerk gebied of welke mogelijkheden er voor u zijn?. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

 

Bezoekadres

VDA Kollum
Voorstraat 32
9291 CK Kollum
Bezoek op afspraak

 

Postadres

Obe Postmastraat 4
9291 GH Kollum


telefoon: 06-53933128
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.