De Homeserver:

De Home Server is oorspronkelijk bedacht door Microsoft.  Lees meer...

Webdesign

Een website voor een onderneming is tegenwoordig ondenkbaar. Een website is een interactief medium en daarmee uitstekend geschikt voor het uiten van reclame, (potentiële) klanten te voorzien van informatie over uw producten en dienstverlening en het verkopen van uw producten over de gehele wereld.

VDA Kollum helpt u graag bij het inventariseren, (her)ontwerpen, realiseren en onderhouden van een professionele website voor uw onderneming. Wij gaan eerst met u in gesprek om uw wensen en behoeften te inventariseren. Wij denken hierbij graag met u mee en informeren u graag naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt door ons een werkvoorstel gemaakt wat vastgelegd wordt in een overeenkomst. Pas wanneer u tevreden bent over dit voorstel, gaan wij voor u aan de slag. Aan de hand van uw wensen en eisen en de overeenkomst ontwerpen wij een eerste concept. Vervolgens gaan wij in overleg met u waarin u bijsturing kunt geven aan het concept ontwerp. Dit proces kan zich meerdere malen herhalen.

Na het definitief ontwerp wordt de website gerealiseerd en verder ingevuld. Bij VDA Kollum maken wij gebruik van een CMS (content management systeem). Deze programmatuur is zo ontworpen dat het onderhoud en beheer makkelijk in gebruik is en het makkelijk is over te dragen aan een andere webdesigner of programmeur.

U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud en beheer door VDA Kollum te laten doen. U kunt zelf het beheer doen, of een combinatie van beide. Mocht u ons het beheer toevertrouwen, dan kunt u uiteraard rekenen op al onze kwaliteit, kennis en vaardigheid en een snelle accurate dienstverlening.

Wilt u meer informatie over het door ons laten (her)ontwerpen van uw website, of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van het contact formulier of ons benaderen via e-mail of telefoon.

Naast het leveren van een professionele website voor uw bedrijf, is VDA Kollum specialist in het ontwerpen en bouwen van webapplicaties en narrowcasting oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor via het contact formulier, de e-mail of via de telefoon.

 

Bezoekadres

VDA Kollum
Voorstraat 32
9291 CK Kollum
Bezoek op afspraak

 

Postadres

Obe Postmastraat 4
9291 GH Kollum


telefoon: 06-53933128
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.